challenge updates

Traject 4

Hoe zorgen we dat het Amsterdams mbo-talent en het bedrijfsleven elkaar beter kunnen vinden?

#challenge, #onderwijs2

Amsterdam is een ontzettend mooie stad die veel te bieden heeft, maar dit maak Amsterdam ook populair. Hierdoor wordt de stad steeds drukker, stijgen de huizenprijzen en neemt de woningnood toe. De openheid van de stad Amsterdam is altijd een kracht geweest, hoe zorgen we ervoor dat dit ook zo blijft?

Leyla Erkus

#Student

Aisjah Al Kathini

#Student

Dennis Klitsie

#Student

Max Zoer

#Student

Xanagé Dilrosun

#Student

Iona Tziaris

#Peer coach

Quinten Nelstein

#Student

Yousra Hajioue

#Student

Update #3 - 17.04.2018

Op bezoek bij GVB!

Hoe zorg je ervoor dat het Amsterdamse MBO-talent en het bedrijfsleven elkaar beter kunnen vinden? Het is aan het groepje van peer coach Iona om hier in 12 weken een oplossing voor te bedenken! Ondertussen zijn ze al flink op weg  met het ontwikkelen van zo’n oplossing. Dit is erg handig want tijdens hun tweede netwerkgesprek bij GVB konden ze hun oplossing meteen voorleggen aan Chawan Mohammad. Daarnaast hebben ze veel informatie gekregen over de mogelijkheden voor mbo-studenten bij een bedrijf zoals de GVB. Een waardevolle avond, die ons erg nieuwsgierig maakt naar de uiteindelijke oplossing van Iona’s groepje!

Update #2 -

Studenten in gesprek met Tata Steel

Tata Steel is het op vijf na grootste staalbedrijf ter wereld. Zij produceren, bewerken en  distribueren hoogwaardig staal. In Nederland biedt Tata Steel werk aan ongeveer elfduizend mensen, van wie er negenduizend in IJmuiden actief zijn. De studenten gingen met hen ingesprek over de vraag hoe we kunnen zorgen dat Amsterdams mbo-talent en het bedrijfsleven elkaar beter kunnen vinden.

 

Update #1 -

Tijdens de kickoff leren de studenten elkaar kennen

Bij woningcorporatie Stadgenoot komen de studenten voor het eerst samen om elkaar te leren kennen. Ook wordt onthuld welke studenten welke challenge gaan oplossen. Nadat ze feestelijk zijn ontvangen op een paarse loper en wat met elkaar hebben gegeten gaan ze aan de slag met het onderzoeken van hun challenge. Ook gaan de studenten op de foto zodat ze een professioneel profielfoto hebben voor hun Linkedin.

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.