Programma

Samen met professionals uit het Amsterdamse bedrijfsleven werk je in kleine teams drie maanden, op een vaste avond in de week, aan challenges die de stad mooier maken.

Wil jij...

een bijdrage leveren aan de stad Amsterdam, jezelf ontwikkelen een groot professioneel netwerk opbouwen en andere ambitieuze mbo-studenten ontmoeten? Doe dan mee aan Made by 020, hét netwerkprogramma voor mbo-studenten in Amsterdam. Houd deze site in de gaten om uit te vinden wanneer een nieuw traject van start gaat!

Lees meerVerbergen

Stap 1: Challenge oplossen

Tijdens Made by 020 ga jij in 12 weken tijd, op één avond per week, een challenge oplossen, een maatschappelijke uitdaging. Dit kan van alles zijn, zoals het verbeteren van de veiligheid in de buurt of bedrijven motiveren om meer werknemers met een diverse achtergrond aan te nemen. Door het oplossen van deze challenge draag jij blijvend bij aan de stad.

Stap 2: Teams

Dit doe je uiteraard niet alleen. Tijdens Made by 020 kom jij in een team van talentvolle mbo-studenten van verschillende opleidingen, verschillende leerjaren en verschillende niveau, van roc’s en vakscholen door de hele stad.

Stap 3: Peer coaches

Je team wordt begeleid door een peer coach. Een peer coach is iemand die jouw team helpt met het oplossen van de challenge en daarnaast jou ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Stap 4: Bedrijven

Om een goede oplossing voor de challenge te bedenken gaan jij en je team op netwerkgesprekken bij bedrijven en organisaties. Door in gesprek te gaan met professionals winnen jullie informatie in over de challenge en bouwen jullie tegelijkertijd een professioneel netwerk op.

Stap 5: Skills

Tijdens het traject volg je ook enkele workshops bij bedrijven. In deze workshops leer je allerlei skills die nuttig zijn voor later, zoals netwerken, communiceren, presenteren en samenwerken. Ook kijk je samen met je peer coach naar je persoonlijke leerdoelen zodat jij je talenten optimaal kunt ontwikkelen!

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.