Nieuws

#5 – Workshop presenteren en pitchen

Wist je dat presenteren een van de leerdoelen is die het vaakst genoemd wordt door de deelnemers? Deze week was het dan eindelijk zo ver: de workshop presenteren en pitchen. Verder zijn de deelnemers aan de slag gegaan met het uitwerken van hun ideeën voor de challenges én hebben ze hun pitch geschreven. Volgende week is het namelijk tijd om de eerste ideeën te pitchen aan de opdrachtgevers van de challenges. Spannend!

Sessie 5… we zijn echt over de helft, en het einde van dit traject van Made by 020 komt langzaam in zicht. Deze week stond de sessie helemaal in het teken van presenteren en pitchen. Voor veel studenten was dit iets waar ze lang naar hebben uitgekeken: een heleboel willen hun presentatieskills verbeteren!

Onder begeleiding van public speaking coaches en trainers Rebecca Trouwee en Miek Crouzen kregen de deelnemers workshop pitchen.  Hoe gebruik je je stem en welke houding neem je aan? Wat te doen met stopwoordjes en hoe houd je je zenuwen in bedwang? En hoe kan je er met een goede voorbereiding al voor zorgen dat je pitch een succes wordt? Zowel de deelnemers als de peer coaches kijken terug op een leerzame workshop.

 

Het grote moment is volgende week daar: de pitch aan de opdrachtgevers van de challenges. Het is nu echt tijd om keuzes te maken: welke oplossingen gaan er gepitcht worden? Hoe gaan ze hun opdrachtgever overtuigen van hun idee?! Hoe dit zal gaan lees je volgende week op onze instagram of op de website. Tot dan!

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.