Nieuws

#6 – Bezoek van Plastic Soup, de pitch aan de opdrachtgevers én complimentendouche!

De presenteerworkshop van Rebecca en Miek vorige week was een enorm succes. Daarnaast gingen ze verder werken aan hun pitch voor de challengehouder (opdrachtgever) en deze week was het tijd om hem alvast te oefenen. Spannend!

De 6e bijeenkomst; ongelofelijk hoe snel de tijd vliegt tijdens dit traject! Elke week staan we even stil bij de leerdoelen die de studenten gaan ontwikkelen tijdens de bijeenkomst. Deze week: presenteren & pitchen, netwerken, feedback geven én ontvangen en als laatst samenwerken – om de pitch een succes te maken! 

 

Maar voordat de studenten aan de gang gingen met de pitch kregen ze een presentatie van Jurjen de Waal, campaigner bij Plastic Soup. Hij vertelde aan hand van een campagne over plastic statiegeld flessen hoe ze 95% (!) van alle gemeentes in Nederland mee lieten doen! 

 

Na de pitch aan de opdrachtgevers werden de groepjes weer ontvangen in hun eigen groep en was het zover voor een van de hoogtepunten van het Made By 020 traject: de complimentendouche. Hierin leren de studenten elkaar complimenten geven, én ontvangen. Ze vertelden elkaars sterke punten aan elkaar en wat ze van appreciëren in de samenwerking.  

 

Volgende week is het alweer de een na laatste bijeenkomst en staat er een bedrijfsbezoek gepland naar … tromgeroffel… RANDSTAD! Wij én de studenten kijken er naar uit en stiekem komt het eindevent dichter in zicht.  

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.