Aanmelden nieuwe traject 2019 – start 30 oktober

Haal het beste uit jezelf. Geef je op voor Made by 020

Made by 020 is een exclusief programma voor mbo’ers die nieuwsgierig zijn naar wat ze kunnen en willen ontdekken wat ze echt leuk vinden. We hebben plek voor maar 80 studenten. En jij kunt hierbij horen.

 

Geef je nu op via het formulier

 

 

Lees meerVerbergen

Meer zelfvertrouwen

Je gaat werken aan je persoonlijk ontwikkeling en je krijgt meer zelfvertrouwen. Zo kun je je onderscheiden van de rest en ben je goed voorbereid op een mooie baan na je studie.

Nieuwe skills

Je leert handige nieuwe skills die je helpen tijdens en na je studie. Je gaat op bezoek bij toffe bedrijven en we stellen je voor aan interessante werkgevers.

Workshops en presentaties

Voor je nieuwe skills krijg je workshops en presentaties van inspirerende sprekers. Om meteen met je skills te oefenen werk je met je team aan een oplossing voor een Amsterdams maatschappelijk probleem.

Geef je op

Dus, wil jij goed voorbereid zijn op een leuke baan?!  Geef je op, haal het beste uit jezelf en neem een professionele voorsprong op de rest!

Geef je nu op via het formulier!

Vragen? Neem contact met ons op.

  • Accepteert u dat we uw ingediende informatie opslaan? Daarmee kunnen we reageren op uw vraag en uw registratie verwerken. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens. U kunt onze Privacy Tools gebruiken om toegang tot uw gegevens te krijgen.
Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.