Nieuws

Bijeenkomst 2: netwerk workshop en opdrachtgevers!

Gisteravond was het alweer bijeenkomst 2. De avond stond in het teken van de netwerkworkshop van Mourad El Moussati en het ontmoeten van de opdrachtgevers; NOS Stories, CJP en het Conservatorium hotel.

De avond begon meteen gezellig: de groepjes vonden elkaar, nieuwe mensen werden geïntroduceerd en er werd onder leiding van Maria nagepraat over de feestelijke start vorige week.Daarna gaf Mourad El Moussati zijn welbekende netwerkworkshop. Nouja, bij ons welbekend: Mourad doet namelijk al een paar jaar mee als netwerkexpert bij Made by 020. En dat is niet voor niks: zijn workshop zit bomvol goede netwerktips, sterke verhalen en veel interactie. Dit was dit jaar ook zeker weer het geval! Aan het eind van deze workshop hebben we het netwerkspel gespeeld en werden er allemaal nieuwe connecties gelegd. Zoals Mourad zei: ‘Wat een goede bron aan netwerk is er aanwezig in de ruimte’.
Na de pauze was het dan eindelijk zo ver: de groepjes gingen hun challengehouder ontmoeten. Vanuit NOS Stories, CJP en het Conservatorium hotel waren challengehouders aanwezig die met de studenten in gesprek konden gaan. De studenten werden onderverdeeld bij hun eigen challengehouder en kregen allemaal nog extra informatie over het bedrijf én hadden de kans om vragen te stellen aan de challengehouders. De vragen hielden maar niet op. Wat werden er goede en kritische vragen gesteld! Een aantal voorbeelden:
  • “Wat doen jullie al aan het behouden van werknemers aan extra activiteiten?” – Conservatorium hotel
  • “Hoe vinden jullie zelf dat de website eruit ziet?” – CJP
  • “Wat is een hbo-denkniveau?” – NOS Stories

 

Ten slotte kwamen de groepjes nog even samen en was er tijd om even met de peercoach en teamgenoten te overleggen. Volgende week hebben we de creatieve sessies. Hier zullen vast weer hele mooie en creatieve ideeën uit voortkomen!

Stay tuned!

 

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.