Nieuws

Bijeenkomst 5: presenteren en pitchen!

Het was weer tijd voor de langverwachte workshop over presenteren en pitchen. Deze workshop werd gegeven door Rebbeca en Refel. 

De avond begon meteen actief. De studenten speelden spellen die gingen over het gebruik van stem en lichaam. Er werden zinnen uitgebeeld zonder tekst te gebruiken. Dat was nog best lastig merkten we. In twee groepen hebben de studenten aan de hand van een improvisatiespel geoefend met het vertellen van verhalen. Om de beurt gooide een student met drie dobbelstenen. Op elke dobbelsteen was een afbeelding weergegeven. De studenten moesten binnen één minuut een verhaal vertellen waar elke dobbelsteen in voorkwam. Voorbeeldworp: vogel, bos en vulkaan… START!

 

 

Tot slot was het tijd om aan de pitches te gaan werken Aan de hand van de structuur ‘inleiding, kern en slot’ zijn de studenten gestart aan het maken van de pitch voor de opdrachtgevers. De concepten waren enorm creatief! Enorm knap hoe de drie groepen met weinig voorbereidingstijd al voor de groep stonden te pitchen. Dit geeft hoge verwachtingen voor volgende week! De studenten gaven elkaar, samen met Rebecca en Refel, feedback op hoe ze hun verhaal nog overtuigender over kunnen brengen.

 

De studenten zijn nu goed klaargestoomd voor het bezoek aan de Challengehouders. Deze week gaan de studenten langs bij NOS Stories, het Conservatorium Hotel en CJP om hun ideeën te pitchen!

 

Stay stuned…

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.