Nieuws

Bijeenkomst 6: Op bezoek bij de opdrachtgevers!

Tijdens week 6 was Made by 020 te gast bij Paradiso, het Rijksmuseum en het BIMHUIS! De studenten gingen kregen rondleidingen en mochten hun eerste ideeën pitchen aan de challengehouders. Spannend!

De eindpresentatie komt steeds dichterbij en de afgelopen weken hebben de studenten hard gewerkt aan het vraagstuk wat de challengehouders hadden voorgelegd. Het was daarom hoog tijd om te horen wat de challengehouders van de ideeën vonden! Zo gingen de groepjes los van elkaar op bezoek bij de 3 partners van Made by 020, traject 14.

Groep 1 en 2 waren te vinden in het centrum van Amsterdam. Gelegen aan het Leidseplein vind je het iconische pop podium Paradiso! De studenten kregen een kijkje achter de schermen; koekeloerden in de kleedkamers en werkten in het kantoor van Paradiso (met een geweldig uitzicht) aan de pitch. Vervolgens pitchen de studenten hun idee aan Eva, Fred en Helena van Paradiso. Ze waren enorm enthousiast over de goede ideeën van de studenten en gaven veel constructieve feedback die de studenten kunnen verwerken in de eindversie van hun idee.
Als kers op de taart mochten de studenten, aansluitend op de bijeenkomst, naar een concert toe van niemand minder dan Typhoon! Het was een avond om niet meer te vergeten.  

 

 

Groep 3 en 4 waren te gast bij het Rijksmuseum. Het was een wat langere bijeenkomst dan normaal voor deze groepen, want ze mochten van tevoren het museum in! De studenten keken hun ogen uit en haalden inspiratie op. Het Rijkmuseum vindt mentale gezondheid namelijk een zeer belangrijk onderwerp, dat ook terug te vinden is in het Museum. Ze kregen ook een rondleiding door de Tekenschool. Vervolgens pitchten de studenten hun idee aan Merel en Frederique van het Rijksmuseum. Aan het eind van de avond hebben de studenten zelfs de directeur van het Rijksmuseum mogen ontmoeten. De studenten zijn helemaal klaar om ook de laatste 2 weken nog te knallen! 

 

 

Groep 5 en 6 gingen langs bij het BIMHUIS! De studenten werken aan een idee dat ervoor moet zorgen dat het BIMHUIS beter verbonden wordt aan de buurt, dus een kijkje nemen bij het BIMHUIS was natuurlijk zeer belangrijk. Ook deze studenten pitchten hun fantastische idee en kregen feedback waarmee ze hun idee nog kunnen perfectioneren voor de eindepresentatie.
De studenten kregen nog een mooi cadeautje van het BIMHUIS, ze mochten (als verassing) naar een jazzconcert dat die avond speelde en hebben enorm genoten.  

 

 

Het was een bijzondere week vol mooie plekken en ontmoetingen. Veel van de studenten presenteerden voor het eerst en ze deden het fantastisch! We zijn enorm trots op de groei die de studenten aan het doormaken zijn.

Volgende week gaan de studenten op het grote bedrijfsbezoek; we gaan langs bij de Anne Frank Stichting in het hartje van Amsterdam. De studenten krijgen de kans om te spreken met verschillende medewerkers van de Anne Frank Stichting en ze mogen natuurlijk ook het museum bezoeken!

Tot volgende week! 

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.