Nieuws

Bijeenkomst 6: pitchen!

Het was een spannende avond gister. Alle groepjes hebben hun ideeën gepitcht voor de challengehouders. En deze waren alledrie al mega onder de indruk van de creativiteit en presentatieskills!

We splitsen op in drie groepen en gingen met de eigen groepjes naar CJP, het Conservatorium Hotel of NOS Stories. Bij het Conservatorium Hotel mochten de studenten zelfs als echte sterren hun pitch voorbereiden in de mooiste loft die het Conservatorium Hotel heeft.

 

Na de pitch hebben de studenten feedback ontvangen. De studenten zijn met deze feedback aan de slag gegaan en konden op deze manier hun ideeën nog even goed aanscherpen. Het was vaak een kwestie van ideeën schrappen, omdat het anders gewoon te veel zou worden. Wij kunnen niet wachten om op 14 december de uiteindelijke presentaties te zien. Want wat een mooie dingen kwamen er al voorbij!

 

Om de avond mega positief af te sluiten deden we de, bij Made by 020 welbekende, complimentendouche. Dit houdt in dat de studenten in hun groepje 1 voor 1 een groepslid gaan overladen met complimenten. Het regende complimenten! Er werd al gezegd dat de blaadjes met complimenten thuis worden opgehangen. Zo leuk!!

 

We gaan nu echt de laatste weken in… Over twee weken is alweer het eindevent! Stay tuned voor de laatste updates en de spannende aanloop naar 14 december.

 

 

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.