Nieuws

Bijeenkomst 8: Het eindevent!

8 weken lang hebben de studenten gewerkt aan hun eigen ontwikkeling en het was tijd om dit te laten zien op het podium van de Melkweg.

Het zit er alweer op. De afgelopen 8 weken zijn de studenten enorm gegroeid in hun persoonlijke ontwikkeling door workshops te volgen, bij bedrijven langs te gaan én een opdracht te doen voor een groot bedrijf in Amsterdam.  

 

Gisteravond op 25 april 2023 mochten ze dit allemaal laten zien tijdens het eindevent van Made by 020. De studenten presenteerden hun eindresultaat van de challenge en konden shinen op het podium. En wat hebben ze dat gedaan!! 

 

De opdrachtgevers, gasten van studenten en bedrijven waren aanwezig om ze aan te moedigen. Dit resulteerde in een prachtige avond waarbij de studenten in het zonnetje stonden en er een goede basis is gelegd voor hun toekomstige professionele én persoonlijke loopbaan.  

 

Om een beter beeld te geven van het eindevent willen we een aantal quotes met jullie delen: 

 

“Na Corona is er veel minder verbinding tussen klasgenoten. In Made By 020 heb ik meer gedaan dan in twee jaar studie van uitjes en verbinding.” – student Made by 020.

 

“We doen de entree weken al zo veel jaar op dezelfde manier, goed om te kijken hoe het anders kan.” – opdrachtgever Paradiso.

 

“Ik ben verbaasd over de kwaliteit en de openheid van de studenten. We hebben studenten echt wel gevraagd om zich kwetsbaar op te stellen, en we waren allebei heel erg onder de indruk hoe ze dat hebben gedaan.” – opdrachtgever Rijksmuseum. 

 

“Ik vind het heel waardevol om mensen te spreken die ik nog niet kende en daar nieuwe oplossingen van te horen. Dat is heel waardevol voor ons. Hier zitten allemaal mooie ideeën tussen waar we mee verder willen gaan en waarover we nog contact zullen hebben.” – opdrachtgever BIMHUIS. 

 

Binnenkort is het jaarboek te zien op de website waarin we terugblikken op twee prachtige trajecten van Made by 020.  

 

Tot snel! 

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.