challenge updates

Traject 6

Bedenk een oplossing voor de mismatch tussen jongeren en grote Retail bedrijven.

Blokker bestaat inmiddels al meer dan 120 jaar en is een grote landelijke werkgever momenteel werken er ruim 5.000 mensen. Blokker lijkt misschien niet het eerste bedrijf waar jongeren aan denken om te gaan werken, maar ze bieden veel leer- en werkplekken voor jongeren (BOL en BBL). Blokker is dus een belangrijke werkgever voor jongeren. Grote retail bedrijven zoals Blokker maar ook bijvoorbeeld de Albert Heijn of Kruidvat merken dat veel jongeren maar kort blijven werken bij, vaak, hun eerste werkgever.

Blijkbaar is er een mismatch tussen de verwachtingen van jongeren en wat een werkgever aanbiedt. Blokker is daarom benieuwd wat jongeren verwachten van een werkgever en hoe zij denken dat Blokker ervoor kan zorgen dat jongeren langer werkzaam blijven.

Blokker

#Bedrijven,

#Traject 6

Intercontinental Amstel Hotel

#Bedrijven

Demelza Tas

#Peer coach,

#Traject 6

Jomar Sanchez

#Student,

#Traject 6

Dominique Hiwat

#Student,

#Traject 6

Arlette Pereira dos Anios

#Student,

#Traject 6

Yara van Poppel

#Student,

#Traject 6

Jeremy Ogbamichael

#Student,

#Traject 6

Tianne van Thiel

#Student,

#Traject 6

Abdulla Halim Salam

#Student,

#Traject 6

Update #1 - 12.03.2019

Kick-Off!

Vragen? Neem contact met ons op.

  • Accepteert u dat we uw ingediende informatie opslaan? Daarmee kunnen we reageren op uw vraag en uw registratie verwerken. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens. U kunt onze Privacy Tools gebruiken om toegang tot uw gegevens te krijgen.
Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.