challenge updates

Traject 5

“Bedenk een programma voor jongeren bij het Stedelijk Museum waardoor jongeren sneller het museum bezoeken met hun mbo-card”

Voor alle opleidingen in het mbo geldt dat vindingrijkheid en originaliteit onmisbaar is. Met de MBO Card, die wordt uitgegeven door het CJP, wordt de drempel voor studenten verlaagd om op zoek te gaan naar kunst- en cultuur die ze aanspreken of inspireren. Het CJP moedigt tegelijkertijd culturele organisaties aan om speciale programma’s en voorstellingen te ontwikkelen die passen bij de belevingswereld van jongeren. Maar wat vinden jongeren interessant en hoe willen zij een museum beleven?

Stedelijk Museum Amsterdam

#Bedrijven

CJP

#Bedrijven,

#Traject 5

Milio van de Kamp

#Peer coach

Demelza Tas

#Peer coach,

#Traject 5

Esmee Schuit

#Student,

#Traject 5

Monischa Hieroms

#Student,

#Traject 5

Tijn Louter

#Student,

#Traject 5

Tjerk Hilbolling

#Student,

#Traject 5

Demi Vroegh

#Student,

#Traject 5

Orphillio Norah

#Student,

#Traject 5

Miriam Nanuizinda

#Student,

#Traject 5

Nathalie Verhulst

#Student,

#Traject 5

Toufik Ramadan

#Student,

#Traject 5

Merel velthoen

#Student,

#Traject 5

Nienke Nooy

#Student,

#Traject 5

Update #2 -

Op netwerkgesprek bij het Stedelijk Museum

Vorige week zijn we naar het Stedelijk Museum geweest en hebben we kennis gemaakt met hoofd educatie; Maren Siebert. Van Maren kregen we een presentatie over het Stedelijk en informatie over wat zij al organiseren voor jongeren. Zo zijn we te weten gekomen dat het Stedelijk de ‘Blikopeners’ heeft. Een groep van 15 jongeren in de leeftijd van 15 t/m 19 jaar die een jaar lang leuke events, feestjes, workshops en andere activiteiten voor hun leeftijdsgenoten organiseren. Gister zijn we begonnen met onze brainstorm en hebben we 3 mogelijke opties voor ons plan bedacht. Deze opties heb ik voorgelegd aan Maren en aan haar gevraagd of zij mee wilt denken over of dit haalbaar is om te organiseren in het Stedelijk. Daarnaast hebben we ook een enquête gemaakt en deze verstuurd naar verschillende MBO studenten. De volgende meeting zullen we de resultaten hiervan bespreken en beslissen voor welke optie wij gaan.

Update #1 -

Deze week stond in het teken van netwerkgesprekken. De studenten mochten op bezoek bij CJP. Waar ze hartelijk werden ontvangen. Er werd een interactieve presentatie gegeven over CJP. Waarin ruimte was voor kritische vragen van de studenten. Dit zorgde voor een nuttig netwerkgesprek, waar nog gezellig over werd na gepraat onder het genot van een lekker drankje.

Vragen? Neem contact met ons op.

  • Accepteert u dat we uw ingediende informatie opslaan? Daarmee kunnen we reageren op uw vraag en uw registratie verwerken. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens. U kunt onze Privacy Tools gebruiken om toegang tot uw gegevens te krijgen.
Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.