challenge updates

Challenge Paradiso: Inclusiviteit en diversiteit

#traject 11

Challenge 3: Paradiso 

Paradiso, ben jij er al eens geweest? Het is die oude kerk, het bekendste poppodia van Amsterdam, en zit ook lekker centraal: vlakbij het Leidseplein in Amsterdam. 

 

Paradiso is populair over heel de wereld. De grootste artiesten hebben hier opgetreden: van Kayne West tot Adele tot rapper Donnie. En wist je dat Paradiso al meer dan 50(!) jaar bestaat? Paradiso is een plek waar veel Amsterdammers, en ook niet-Amsterdammers(!), samen genieten van muziek. Dat Paradiso Amsterdam op de kaart zet, dát is nu wel duidelijk. 

 

De Nederlandse bevolking is etnisch cultureel, en religieus divers. Voor Amsterdams geldt datzelfde. Paradiso wil een plek zijn waar iedereen zich welkom voelt en een plek zijn waar verschillende Amsterdammers elkaar ontmoeten. Van Amsterdammers uit Noord tot Nieuw-West. En van Zuid tot Zuid-Oost. Ze ontmoeten elkaar al regelmatig bij de Paradiso, maar dat mag nóg meer! Paradiso is in het bijzonder benieuwd naar hoe jonge Amsterdammers elkaar meer kunnen ontmoeten. En daar hebben ze de Made by’ers, hulp voor nodig! 

 

En wat is de challenge? 

 

Challenge: Hoe zorgen we ervoor dat verschillende soorten jonge Amsterdammers elkaar nóg vaker tegengekomen in de Paradiso? Wat is hiervoor nodig? 

 

Bedenk hiervoor een inclusieve programmering voor op de vrijdagavond! De studenten mogen de hele avond invullen en bepalen hoe Paradiso eruit komt te zien! 

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.