challenge updates

Traject 5

“Hoe zorg je ervoor dat grote evenementen duurzamer worden?”

Steeds meer festivalorganisaties gaan met duurzaamheid aan de slag. Dat is natuurlijk super tof! De gemeente Amsterdam heeft ook een nieuw evenementenbeleid; je krijgt alleen nog een vergunning als je kan laten zien dat je evenement ook duurzaam is. Het kan gaan over duurzaam eten, energie transport maar ook afvalverwerking.  Duurzaamheid op festivals is nog vrij nieuw. Er zijn daarom ook nog heel veel goeie ideeën nodig om evenementen duurzamer te maken

Q-Factory

#Bedrijven,

#Traject 5

The Food Line up

#Bedrijven

Jill Besuijen

#Peer coach,

#Traject 5

Enrico Brunings

#Peer coach,

#Traject 5

Suehob Alimil

#Student,

#Traject 5

Tyrell Lawrence

#Student,

#Traject 5

Donnel Gauri

#Student,

#Traject 5

Zoë Hoeksema

#Student,

#Traject 5

Nasaratu Kamara

#Student,

#Traject 5

Update #1 -

Q-Factory is het grootste muziekmakerscentrum van Europa en biedt muzikanten, acteurs en dansers alle mogelijkheden om te repeteren, op te treden of opnames te maken. Op de begane grond zit een  café/restaurant en op de derde en vierde verdieping bevindt zich het Q-Factory Hotel. Genoeg evenementen die zich afspelen rondom en in Q-Factory. De studenten kregen een rondleiding en alle ruimte om vragen te stellen over hun challenge.

Vragen? Neem contact met ons op.

  • Accepteert u dat we uw ingediende informatie opslaan? Daarmee kunnen we reageren op uw vraag en uw registratie verwerken. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens. U kunt onze Privacy Tools gebruiken om toegang tot uw gegevens te krijgen.
Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.