challenge updates

Het 9e traject gaat van start, en dit jaar met een leuke online editie. Nieuwsgierig? Klik hier om meer te lezen!

Het 9e traject gaat vanavond op 28 oktober van start! Made by 020 is hét talent en ontwikkelingsprogramma voor mbo-studenten in de stad Amsterdam die willen werken aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling!

 

 

Tijdens dit traject leren de studenten vaardigheden die ze niet altijd leren in de schoolbanken. Vaardigheden als presenteren, netwerken en solliciteren zijn vaardigheden die de studenten tijdens het traject, maar ook na hun studie goed kunnen inzetten bij het zoeken van een baan!

 

 

Ieder jaar wordt er een thema gekoppeld aan het traject, dit jaar is dat thema niets minder dan… de digitale transformatie! Dit thema is voortgekomen uit een mooie samenwerking met de challengehouder van dit traject: I.AMDIGITAL. Zij willen dat iedereen op de arbeidsmarkt zich bewust is van de digitale transformatie en de benodigde digitale skills. Om dit te bereiken wordt de hulp van mbo-studenten ingezet! De studenten gaan onder begeleiding van peer coaches werken aan de challenge voor I.AMDIGITAL en zullen na acht weken hun prachtige ideeën en creatieve oplossingen presenteren.

 

 

Maar waarom nou het thema ‘de digitale transformatie’? De arbeidsmarkt verandert in een heel snel tempo, maar hoe kunnen we aan de rest van Nederland duidelijk maken hoe belangrijk dit is? Hoe kunnen mbo-studenten helpen om de transformatie op de arbeidsmarkt te versnellen en vergroten? De digitale transformatie biedt juist vele kansen. Door mensen goed op de komende veranderingen voor te bereiden kunnen we deze kansen grijpen. Op dit moment heeft namelijk niet iedereen helder hoe nieuwe technologieën vertaald kunnen worden naar nieuwe mogelijkheden. En daarom de vraag… ‘ARE YOU FUTUREPROOF?’.

 

 

De komende acht weken gaat de studenten zich inzetten om de digitale transformatie meer onder de aandacht te brengen onder studenten. Wil je graag op de hoogte blijven? Volg dan de wekelijkse updates hier op de website!

 

Benieuwd naar het vorige traject? Bekijk dan het jaarboek van 2019/2020!
Meer lezen over Made by 020 kan hier.

 

 

Check hier alvast een preview over onze challengehouder I.AMDIGITAL!

Update #1 -

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.