Veelgestelde vragen

Waar vind Made by 020 plaats?

Dit verschilt per week, maar alle activiteiten vinden plaats in Amsterdam. Bij de groepsbijeenkomsten spreek je samen met je groepje af waar je gaat werken. Dit kan bijvoorbeeld in de bibliotheek zijn of op een van jullie scholen. Als je een netwerkgesprek of een workshop hebt, ga je naar het bedrijf of organisatie toe. Mocht het zijn dat een locatie slecht bereikbaar is met het openbaar vervoer, dan regelen wij het vervoer.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan Made by 020?

Je bent ongeveer 3 uur per week kwijt aan Made by 020. Je wordt op basis van je beschikbaarheid in een groepje ingeroosterd waardoor jullie een vaste avond in de week hebben waarop de activiteiten zijn. Het traject duurt 12 weken.

Wat heb ik aan deelname aan Made by 020?

Het voornaamste doel van Made by 020 is het uitbreiden van jouw professionele netwerk. Dit doe je doordat je bij verschillende bedrijven en organisaties langsgaat om te praten over jouw challenge. Hiernaast krijg je workshops waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat, zoals workshops solliciteren en presenteren. Ook helpen we je met het opbouwen van een LinkedIn-pagina en krijg je een gratis professionele foto. Je krijgt daarnaast de kans om mee te denken over actuele problemen in Amsterdam. Na afronding van het programma ontvang je een certificaat dat je op je CV kan zetten. Kortom, Made by 020 is een mooie kans om jezelf als MBO-student te ontwikkelen en op plekken te komen waar je anders niet komt.

Wat is een peer coach?

Een peer coach is iemand die ervaring heeft met het MBO of in het begeleiden van MBO-studenten. De peer coach begeleidt jouw groepje met het oplossen van de challenge en helpt jou met jouw persoonlijke leerdoelen.

Wie mogen er meedoen aan Made by 020?

Elke mbo-student die aan een mbo-instelling in Amsterdam studeert mag meedoen aan Made by 020, ook als je zelf buiten Amsterdam woont. Het maakt niet uit op welke school in Amsterdam je zit, wat voor opleiding of welk niveau je doet. Elke Amsterdamse mbo-student is welkom!

Wat is een challenge?

Een challenge is een maatschappelijke uitdaging in de stad waar je tijdens Made by 020 aan gaat werken. Voorbeelden van deze challenges kan je hier vinden challenges.

Kost het geld om mee te doen aan Made by 020?

Nee, deelname aan Made by 020 is gratis.  

Vragen? Neem contact met ons op.

  • Accepteert u dat we uw ingediende informatie opslaan? Daarmee kunnen we reageren op uw vraag en uw registratie verwerken. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens. U kunt onze Privacy Tools gebruiken om toegang tot uw gegevens te krijgen.
Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.