Veelgestelde vragen

Waar vindt Made by 020 plaats?

Alle bijeenkomsten vinden online plaats via Zoom. Elke woensdagavond kom je samen in de online omgeving met je groepje en peer coach! 

 

 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan Made by 020?

Je bent ongeveer 3 uur per week kwijt aan Made by 020. De avonden zijn van 18:00 tot 20:30. We vragen je soms iets voor te bereiden, maar dat kost hooguit 10 minuten. 

Wat heb ik aan deelname aan Made by 020?

Het voornaamste doel van Made by 020 is het uitbreiden van jouw professionele netwerk. Dit doe je doordat je bij verschillende bedrijven en organisaties langsgaat om te praten over jouw challenge. Hiernaast krijg je workshops waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat, zoals workshops solliciteren en presenteren. Ook helpen we je met het opbouwen van een LinkedIn-pagina en krijg je een gratis professionele foto. Daarbij werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een coach. Je komt er achter wat je leuk vindt om te doen én waar je goed in bent. Je krijgt daarnaast de kans om mee te denken over actuele problemen in Amsterdam. Na afronding van het programma ontvang je een certificaat dat je op je CV kan zetten. Kortom, Made by 020 is een mooie kans om jezelf als mbo-student te ontwikkelen en op plekken te komen waar je anders niet zo snel komt.

Wat is een peer coach?

Een peer coach is iemand die jouw groepje begeleid, helpt jou waar nodig met je persoonlijke leerdoelen en stuurt jullie in het oplossen van de challenge. Je peer coach is jouw directe aanspreekpunt tijdens Made by 020. Je kan hem of haar alles vragen.

 

Wie mogen er meedoen aan Made by 020?

Elke mbo-student die aan een mbo-instelling in Amsterdam studeert mag meedoen aan Made by 020, ook als je zelf buiten Amsterdam woont. Het maakt niet uit op welke school in Amsterdam je zit, wat voor opleiding of welk niveau je doet. Elke Amsterdamse mbo-student is welkom!

Wat is een challenge?

Een challenge is een maatschappelijke uitdaging waar een Amsterdams bedrijf zelf mee zit. Jullie gaan als groep tijdens deelname aan Made by 020 werken aan één challenge. Voorbeelden van deze challenges kan je hier vinden challenges.

Kost het geld om mee te doen aan Made by 020?

Nee, deelname aan Made by 020 is gratis.  

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.