Nieuws

In het nieuws: het ROC van Amsterdam interviewde Nisan en Britt

Twee van onze deelneemsters van traject 5, Nisan en Britt zijn door hun school ROC van Amsterdam geïnterviewd over hun deelname aan Made by 020!

Studenten Nisan en Britt zijn begin oktober dit jaar gestart met ‘Made By 020’. Een project in samenwerking met de Gemeente Amsterdam voor mbo-studenten die iets voor de stad willen betekenen en zichzelf willen ontwikkelen. De studenten werken drie maanden lang, samen met professionals uit het Amsterdamse bedrijfsleven, aan challenges die de stad verbeteren.

 

Nisan volgt de opleiding Assistent Manager Internationale Handel aan MBO College Zuidoost. Ze was erg benieuwd wat het project inhield en aarzelde geen moment om zich aan te melden. “Ook omdat ik later zelf wil ondernemen en dit project mij op het gebied van netwerken veel kan leren”, legt de student uit. Deelneemster Britt volgt de opleiding Manager Travel & Hospitality aan MBO College Centrum. Het leek haar leuk om met nieuwe mensen in contact te komen. “Als je daarbij ook nog iets goeds voor Amsterdam kunt doen is dat natuurlijk helemaal top!”, aldus Britt.

 

Klik hier voor het hele interview 

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.