Nieuws

Kick off traject 14!

8 Maart, was het zo ver: de kick off van het 14e traject Made by 020 bij Podium Mozaiëk! Een fantastische avond vol ontmoetingen, sfeer en enthousiasme.

Rond 18:00 uur stroomde de studenten binnen. Niemand kende elkaar, maar daar was al na enkele minuten niets meer van te merken. Onze eigen Made by – presentator Brechje verwelkomde de studenten en vertelde ze over het bruisende programma dat ze de komende 8 weken te wachten staat.

 

Met plezier verwelkomde we Sophie van der Pijll van de Gemeente Amsterdam, die kort kwam vertellen waarom investeren in MBO-studenten precies zo waardevol is!  

 

Podium Mozaiëk is een prachtige locatie in Amsterdam West. Gedurende de komende 7 weken zullen de studenten bij nog vele mooie locaties in Amsterdam langsgaan, met een reden! Het thema van dit traject is namelijk…: Meet Amsterdam! We volgen de komende tijd te gekke workshops en zullen bedrijven verspreid over heel Amsterdam bezoeken.

 

Ook de studenten kwamen aan zet deze avond. We speelden “Over de streep” om elkaar beter te leren kennen. Er werden gesprekken gehouden over waarom iemand liever zoete dan zoute popcorn eet, maar ook werden er talenten ontdekt als tekenen, gitaar en drums spelen! Hierna gingen de studenten in groepjes uiteen en ontmoetten ze hun coach en groepsgenoten. Ze kregen de challenge en opdrachtgever te horen. Al snel ontstonden er creatieve ideeën over de challenge en de groepsnaam. Wat een enthousiasme!  

 

De challenges zijn enorm divers dit jaar en we hebben 3 iconische partners uit de stad Amsterdam aan het traject kunnen binden: Paradiso, BIMHUIS en het Rijksmuseum!!!! We kijken ontzettend uit naar wat de studenten gaan bedenken de komende weken.  

 

Het was een ontzettend geslaagde avond en we kunnen nu al niet wachten tot de volgende bijeenkomst: De solliciteerworkshop bij ALab, die gefaciliteerd wordt door PlaytoWork. Ook ontmoeten de studenten de opdrachtgevers deze week. Spannend! 

 

Tot volgende week! 

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.