Nieuws

Pitch training van oprichter Belieff – Rick van Geloven

De laatste workshopweek stond in het teken van pitchen. Dit leerden de studenten van Rick van Geloven. Oprichter van Belieff

Om de studenten vol zelfvertrouwen op het podium te laten staan kregen ze een workshop pitchen.  Hij gaf de studenten een stappenplan mee voor een goede pitch, want wat vertel je nou in een pitch en hoe breng je dat goed over? De studenten konden meteen aan de slag met het oefenen van hun eigen pitch en zo werd de eerste hand gelegd aan de presentatie op het Eindevent.

 

Zelf schreef Rick ook een stukje erover op zijn LinkedInn pagina.

 

“Afgelopen drie dagen was ik met de Belieff Academy te gast bij Made by 020 in Amsterdam. GE-NIE-TEN!

Studenten die naast hun studie net dát stapje extra willen zetten, nemen deel aan het programma van Made by 020, een netwerkprogramma voor ambitieuze MBO-studenten uit onze hoofdstad. Wij hielpen de studenten bij de voorbereiding van hun eindpresentatie dat op 16 januari zal plaatsvinden. Er is niks leukers dan met een gemotiveerde groep aan het werk te zijn en elkaar zo te versterken.

 

Wij willen daarom iedereen bedanken voor de inzet en het enthousiasme van de afgelopen dagen en wensen jullie heel veel succes bij jullie eindpresentatie!”

 

 

 

 

Vragen? Neem contact met ons op.

  • Accepteert u dat we uw ingediende informatie opslaan? Daarmee kunnen we reageren op uw vraag en uw registratie verwerken. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens. U kunt onze Privacy Tools gebruiken om toegang tot uw gegevens te krijgen.
Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.