Nieuws

Presenteren kan je leren! Bijeenkomst #5 heeft dit dubbel en dwars bewezen.

De studenten van Made by 020 werken tijdens de 8 weken van het traject aan hun persoonlijke en professionele leerdoelen. Elke week wordt hier aandacht aan besteed door gesprekken met de peer coaches en het volgen van workshops. Deze week was het tijd voor de workshop presenteren.

Presenteren is een leerdoel waar veel studenten graag aan willen werken! Om deze reden kwamen Rebecca Trouwee en Miek Crouzen ons vergezellen en voornamelijk meer vertellen over de tips en tricks die horen bij (online)presenteren!

 

Tijdens de workshop hebben de studenten geleerd hun gezicht ‘los te maken’. Ja, je leest het goed, want door het trekken van gekke bekken (citroentje en achtbaan) ontspant je gezicht en helpt het je om beter te articuleren. Stap één voor een toppresentatie!

 

We zitten nu op de helft van het traject en de studenten hebben al meerdere creatieve brainstormsessies achter de rug met als gevolg enorm veel leuke ideeën en oplossingen. De workshop presenteren gaat de studenten helpen hun ideeën en oplossingen om te zetten in een sterke pitch. Want… volgende week gaan de studenten het concept idee, ontwikkelt voor hun doelgroep die centraal staat in hun campagne, pitchen aan de challengehouder I.AMDIGITAL.

 

Hoe spannend dit ook is, zijn de studenten vol enthousiasme begonnen aan het voorbereiden van de pitch. Zo zijn er al taken verdeeld rondom het visueel maken van hun ideeën en oplossingen, het schrijven van de pitch en het geven van de pitch.

 

Wij als team zijn onwijs trots op de stappen die de studenten zetten in hun leerdoelen. En natuurlijk heel erg benieuwd naar de pitches. Zijn jullie ook benieuwd? Lees dan volgende week de update en kom erachter welke oplossingen er tot nu toe besproken zijn…

 

Tot volgende week met een nieuwe update.

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.