Voor Docenten

ROC TOP Amsterdam

#Scholen

Mediacollege Amsterdam

#Scholen

ROC van Amsterdam

#Scholen

Hout- en Meubileringscollege

#Scholen

Made by 020 is een buitenschools netwerkprogramma voor ambitieuze mbo-studenten die hun talent willen ontwikkelen en een bijdrage willen leveren aan Amsterdam.

Made by 020 is een buitenschools netwerkprogramma voor ambitieuze mbo-studenten die hun talent willen ontwikkelen en een bijdrage willen leveren aan Amsterdam. Deelnemers werken tijdens het programma samen met bedrijven aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken in de stad. Tegelijkertijd bouwen ze een groot professioneel netwerk op en leren ze vakoverstijgende vaardigheden die veel gevraagd worden op de arbeidsmarkt.

 

Ook voor jouw studenten is dit een mooie kans om zichzelf te ontwikkelen en haar netwerk uit te breiden. We komen dan ook graag langs in de klas om een wervingspresentatie te geven. Tijdens deze tien minuten durende presentatie gaan we met de studenten in gesprek en leggen we het programma uit.

Lees meerVerbergen

Downloads voor Scholen

Informatiefolder voor studenten

Informatiefolder voor docenten

Vragen? Neem contact met ons op.

  • Accepteert u dat we uw ingediende informatie opslaan? Daarmee kunnen we reageren op uw vraag en uw registratie verwerken. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens. U kunt onze Privacy Tools gebruiken om toegang tot uw gegevens te krijgen.
Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.