Nieuws

Voorbereidingen voor het eindevent zijn in volle gang!

Op maandag 3 juni is het eindevent van traject 6 in de Q-factory. Alle teams pitchen hier de oplossing van hun challenge, de bedrijven en de gemeente Amsterdam zijn aanwezig

Om tot een goede oplossing te komen hebben studenten weer verschillende workshops gevolgd tijdens traject 6.

 

Bij Multitude kregen ze een workshop Design Thinking. Hoe kom je nu van een idee naar een oplossing? En waar moet je dan allemaal aan denken?

 

Aan de hand van grote vellen, post-its en vier praktische stappen dachten ze een oplossing uit. Allereerst, werden de inzichten uit de netwerkgesprekken van de afgelopen weken opgehaald. Vervolgens, werden alle potentiële oplossingen besproken.

 

Tot slot, werd gekeken voor welke doelgroep de oplossing geschikt is, of het realiseerbaar is en of het urgent en uitvoerbaarheid is.

 

 

Na het kiezen van de meest geschikte oplossing moet de oplossing zo overtuigend mogelijk gepresenteerd worden.

 

Elk team mag op het grote podium van de Q-Factory zijn oplossing pitchen. Om zich hier op voor te bereiden kregen de studenten een workshop pitchen van Rick van Geloven van de Belieff Academy. Rick vertelde een inspirerend verhaal over zijn uitvinding van de Dug-out deken en hoe hij de beste pitch van RTL Z heeft gewonnen!

 

Aan de hand van Diepte, Dreun en Daag gingen de teams hard aan de slag. Wij zijn heel benieuwd wat ze op 3 juni tijdens het eindevent zullen presenteren.

 

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.