Nieuws

#7 – Bedrijfsbezoek aan Randstad!

Elk jaar gaan de studenten op een bedrijfsbezoek. Dit is een essentieel onderdeel van Made by 020 omdat we studenten een kijkje in de keuken willen geven van het bedrijfsleven. Zo doen studenten ervaring op én komen ze er achter wat qua werk bij hen past. Helaas met de huidige maatregelen was het niet mogelijk om fysiek op locatie te komen, dus in plaats daarvan gingen we op online bedrijfsbezoek bij niemand minder dan: Randstad.

Het was een succesvolle avond waarin ze de studenten alle ins and outs over de organisatie vertelden én hun inzichten bespraken over de toekomst van de arbeidsmarkt en solliciteren. Studenten gingen in gesprek over hoe zij de toekomst van werk voor zich zien: werk je voornamelijk online of offline? En hoeveel uur werk je precies voor dezelfde werkgever?  

 

Deze vragen passen goed bij het thema van Made by 020: Redesign Amsterdam. Want als we het hebben over de toekomst van Amsterdam, dan moeten we ook zeker kijken naar de arbeidsmarkt!  

 

Een belangrijk onderdeel van werk in uiteraard het vinden van werk, ofwel solliciteren. En hoe pak je dat nu aan? De studenten kregen de mogelijkheid om Randstad hier al hun vragen over te stellen. Randstad werd overladen met vragen, zoals: Wat kan Randstad betekenen voor de studenten? Wat voor tips hebben jullie voor online solliciteren? En: Hoe maak je een pakkend CV? 

 

Volgende week is het alweer tijd voor het eindevent. De studenten presenteren daar hun oplossingen aan Rooftop Revolution, Stichting !Woon en Paradiso. Wij kunnen niet wachten! Wil jij ook op de hoogte blijven van de oplossingen van de studenten? Check dan komende week onze Instagram en Linked-In! 

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.