Programma

Samen met professionals uit het Amsterdamse bedrijfsleven werk je in kleine teams acht weken, op een vaste avond in de week, aan challenges die de stad mooier maken.

Ben jij...

Benieuwd naar het programma? Kijk dan snel naar de timeline hieronder.

Lees meerVerbergen

Week 1: Kick-off

Op deze gezamenlijke startbijeenkomst wordt het project feestelijk afgetrapt. Je wordt voorgesteld aan je teamleden en samen ontmoet je jullie Made by 020 coach. We hebben inspirerende sprekers en jullie gaan voor het eerst aan de slag met de challenges

 

Week 2: Challengeweek

Je gaat met je team op bezoek bij de opdrachtgever van jullie challenge. Een mooi moment om elkaar beter te leren kennen en aan de slag met de eerste nieuwe skills. Je krijgt een workshop netwerken en gaat aan de slag met je eigen netwerk!

Week 3: Bedrijfsbezoek en netwerken

Deze week starten jullie met de eerste brainstorm voor jullie challenge? Heb jij al een goed idee? Pitch het!

Week 4: Netwerkgesprek

We nemen je mee naar een creatief bureau. Samen met deze creatieve denkers werk je met je team verder aan de challenge. Ze laten je op een verrassende en creatief manier kijken naar het probleem en de oplossingen die mogelijk zijn.

Week 5: Centrale bijeenkomst

Deze week ga je weer iets nieuws leren: presenteren. Dit komt goed van pas, want je kunt hier dan direct de pitches oefenen die je volgende week aan de opdrachtgever gaat geven!

Week 6: Challengeweek

Jouw team gaat weer op bezoek bij de opdrachtgever van de challenge. Spannend, want jullie gaan de eerste versie van de oplossing pitchen. Met alle nieuwe skills die je de afgelopen weken hebt geleerd, komt dit zeker goed. En vergeet niet: fouten maken mag! Daar leer je alleen maar meer van.

Week 7: Bedrijfsbezoek

Deze week is het weer tijd voor eenĀ  bedrijfsbezoek. Het is de laatste kans om inspiratie op te doen voor je challenge. Maak daar dus gebruik van! Zet alle skills die je afgelopen weken geleerd hebt in en maak er een waardevol gesprek van!

Week 8: Afsluitingsfeest

Dit is alweer de laatste week. We sluiten het programma gezamenlijk af met de presentaties van de oplossingen van de teams van Made by 020. Alle deelnemers, scholen en bedrijven zijn online aanwezig. Daarna is het tijd voor een feestje!

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.