Programma

Samen met professionals uit het Amsterdamse bedrijfsleven werk je in kleine teams drie maanden, op een vaste avond in de week, aan challenges die de stad mooier maken.

Ben jij...

benieuwd naar het programma? Kijk dan snel naar de timeline hieronder.

Lees meerVerbergen

Week 1: Kick-off

Op deze startbijeenkomst wordt het project feestelijk afgetrapt en ontmoeten de studenten, de peer coaches en de bedrijven/organisaties elkaar voor het eerst. Er zal een inspirerende spreker aanwezig zijn om de studenten en bedrijven welkom te heten. Daarnaast kunnen de studenten een professionele foto voor o.a. Linkedin laten maken en gaan voor het eerst aan de slag met de challenges.

 

Week 2: Inhousedag

De tweede week van Made by 020 staat in het teken van de Inhousedag. De Inhousedag is het moment waar jullie allemaal samenkomen om beter kennis te maken met elkaar en om workshops te volgen. Hiernaast is het ook tijd om over de challenge na te gaan denken. Wat weten jullie al en wat moeten jullie nog te weten komen? In deze week bereiden jullie ook het netwerkgesprek van de week erna voor en bedenken jullie wat jullie zelf voor onderzoek kunnen doen.

Week 3: Eerste netwerkgesprek

Nu gaan de teams voor het eerst op bezoek bij een bedrijf of organisatie die expertise heeft over de challenge. Ze ontmoeten medewerkers van het bedrijf en breiden zo hun netwerk uit.

Week 4: Eerste groepsbijeenkomst

Deze week wordt er een begin gemaakt met de challenge en het voorbereiden van de weken erna. De deelnemers gaan brainstormen over de onderliggende problemen van hun challenge, vragen bedenken over het volgende netwerkgesprek en nadenken over hoe ze het onderzoek gaan vormgeven en uitvoeren.

Week 5: Tweede netwerkgesprek

Week vijf is de week van het tweede netwerkgesprek. Bij dat bezoek kunnen de teams hun inzichten delen en kijken of de bedrijven of organisaties feedback hebben. Ook kunnen de teams nog aanvullende informatie over de challenge inwinnen.

Week 6: Tweede groepsbijeenkomst

Dit is de tweede groepsbijeenkomst van het traject. Tijdens deze bijeenkomst gaan de groepjes aan de slag met het bundelen van de onderzoeksresultaten en informatie uit de netwerkgespreken. Dit alles wordt verwerkt in een factsheet.

Week 7: Eerste workshopweek

Het is in deze week tijd voor de eerste workshop bij een bedrijf of organisatie. Deze workshop staat in het teken van het ontwikkelen van de talenten en vaardigheden van de studenten.

Week 8: Tweede workshopweek

De tweede workshop bij een bedrijf staat in het teken van je oplossing beter maken, denk hierbij bijvoorbeeld aan marketing of vormgeving. Later volgt meer informatie over welk groepje welke workshop volgt.

Week 9: Derde groepsbijeenkomst

In deze week kunnen de teams verder werken aan het uitwerken of uitvoeren van de oplossing.

Week 10: Derde workshopweek

In de laatste workshopweek leg je samen met een bedrijf de laatste hand aan jullie oplossing.

Week 11: Vierde groepsbijeenkomst

Welnu leggen de teams de laatste loodjes aan de oplossing en denken ze na over hoe zij hun oplossing willen presenteren op het eindevent.

Elk team wordt ook aan een presentatiecoach gekoppeld, die waar nodig ondersteunt en adviseert.

Week 12: Eindevent

Het eindevent is de feestelijke afsluiting van Made by 020. Alle teams presenteren hun oplossingen aan de aanwezige bedrijven, ouders en medestudenten en delen hun ervaringen.

De avond wordt afgesloten met de uitreiking van een certificaat van deelname en aansluitend een borrel.

Vragen? Neem contact met ons op.

  • Accepteert u dat we uw ingediende informatie opslaan? Daarmee kunnen we reageren op uw vraag en uw registratie verwerken. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens. U kunt onze Privacy Tools gebruiken om toegang tot uw gegevens te krijgen.
Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.