Nieuws

Bijeenkomst 4: Netwerken bij Made by 020!

We zijn alweer op de helft van het 14e programma. Tijd vliegt! De vierde week stond in het teken van netwerken. Netwerkspecialist Mourad El Moussati gaf een interessante en inspirerende netwerkworkshop; wat is een netwerk? Maar ook; Hoe ga je een gesprek aan? Vervolgens was er tijd om verder te werken aan de challenge, waar ze vorige week aan begonnen zijn.

Een nieuwe week, een nieuw stadsdeel! Deze week waren we in Amsterdam-Oost. In buurthuis de Witte Boei vond de vierde bijeenkomst plaats. We begonnen de avond met een netwerkworkshop van netwerkspecialist Mourad El Moussati. Mourad is al 6(!) jaar betrokken en zeer gewaardeerd bij Made by 020. Men kan zeggen dat hij ondertussen onderdeel is van het meubilair… Er vond een energieke, interactieve en zeer leerzame workshop plaats, waarna de studenten een hoop kennis en praktische tips over netwerken rijker waren. Zo leerden ze onder andere hoe je een gesprek begint, hoe je een netwerk onderhoudt en het belang van non-verbale communicatie.
Na een interactieve opdrachten oefenden de studenten met netwerken en leerden ze elkaar nog beter kennen! Er zijn zelfs weer nieuwe LinkedIn connecties gemaakt!

 

Na de pauze hadden de studenten de tijd om te werken aan de challenge. Het succes van de brainstormsessie van vorige week zorgde ervoor dat de studenten een hele hoop fantastische en innovatieve ideeën hadden om verder op te bouwen. Deze sessie hebben de studenten geprobeerd hier een concreet plan van te maken, door de “wat”, “hoe”, en “waarom” met elkaar door te lopen en te eindigen met een plan van aanpak voor de komende weken.  

 

Voor velen is volgende week een van de hoogtepunten van het programma! Ze gaan namelijk oefenen met presenteren en een pitch samenstellen om hun idee te kunnen presenteren aan de challengehouders. Dit hoeven ze niet alleen te doen: ze krijgen een presenteerworkshop van The Pitchshifters op een geweldige locatie: Theater de Krakeling in het Westerpark.

 

Op naar weer een gezellige en leerzame week! 

 

Vragen? Neem contact met ons op.

Je kan ook mailen naar hello@madeby020.nl
of bellen op 020 305 9272.